Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині відбувся Slavsko Trophy MTB Marathon 2019

Упродовж 20-21 липня на Львівщині відбувся Slavsko Trophy MTB Marathon 2019, - повідомляють у прес-службі ЛОДА.
На Львівщині відбувся Slavsko Trophy MTB Marathon 2019

Гірський веломарафон у смт. Славсько, який зібрав поціновувачів велокультури, організували з метою пропаганди активного туризму, здорового способу життя та розвиток велосипедного спорту в Україні.

"Такі заходи сприяють популяризації Львівщини як напряму для здорового, активного відпочинку та спортивного туризму. Сьогодні ми у партнерстві із Славською селищною радою реалізовуємо трирічний проект в межах секторальної підтримки ЄС "Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині". Відтак, створена в межах проекту інфраструктура для веломандрівників – велотраса для маунтбайкінгу та велодоріжка зі Славська до Волосянки, яка вже сьогодні шукає своїх майбутніх гостей. Додаткових переваг також додає зручна логістика як залізницею, так і автошляхами", - зазначила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака.

Цього року участь у гірських змаганнях Slavsko Trophy MTB Marathon взяли сто учасників з  різних міст України, а також Молдови та Білорусі.

У межах події організатори влаштували велозаїзд центральними вулицями селища, у якому взяли участь близько ста туристів та гостей міста, показові виступи з велотріалу, а також міжнародний дитячий фестиваль "Slavsko – Fest". Музичними гостями велофестивалю стали рок-гурти Cardiomachine та JackO’Lenter.

Щорічно організаторами заходу є Славська селищна рада за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ