Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили навчально-виробниче підприємство для молоді з особливими потребами

Вчора, 7 травня, при Львівському обласному добровільному товаристві захисту неповносправних дітей, молоді та осіб з інвалідністю дитинства «Довіра» відкрили навчально-виробниче підприємство для молоді з особливими потребами, яке виготовлятиме макаронні вироби. Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

У заході взяли участь голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту обласної ради Петро Жукровський, меценати зі Сполучених Штатів Америки.

Варто зауважити, що обладнання з виробництва макаронних виробів придбано меценатами із США, батьки та благодійники ж оплатили вартість продуктів для виробництва.

За словами голови правління ГО «Довіра» Любові Солтис, у майбутньому виготовлені макаронні вироби планується безкоштовно передавати в КЗ ЛОР «Львівський геріатричний пансіонат».

«Створення неприбуткового підприємства для неповносправної молоді допоможе їм інтегруватися в суспільство і бути задіяними до суспільно-корисної праці», - наголосив Петро Жукровський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ