Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили нову пожежну команду

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/5
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС, 11 грудня у с. Лімна Турківського району району відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної команди.

В даному заході взяли участь перший заступник голови Турківської райдержадміністрації Микола Яворський, голова районної ради Володимир Лозюк, начальник Турківського районного сектору ГУ ДСНС України у Львівській області Світлана Мірошкіна, заступник начальника управління організації заходів цивільного захисту ГУ ДСНС України у Львівській області Ярослав Гуцал, помічник народного депутата України Андрія Лопушнського Ірина Кіра, війт гміни Чарна (Республіка Польща) Богуслав Коханович, голови Лімнянської та Хащівської сільських рад та та представники громади.

Під час церемонії відкриття до присутніх з вітальним словом звернулась начальниця Турківського РС ГУ ДСНС України у Львівській області Світлана Мірошкіна та зазначила, що створення пожежної команди це додаткова безпека місцевих мешканців. У свою чергу, представники райдержадміністрації та районної ради зазначили, що створення місцевої пожежної команди сприятиме оперативному реагуванню на надзвичайні події та посилить рівень безпеки на території Лімненської громади, адже у випадку надзвичайної події чи ситуації на їхніх подвір’ях чи у господарствах зможуть розраховувати на допомогу не лише професійних рятувальників, а й місцевих вогнеборців. Зрозуміло, що за будь-яких обставин місцеві пожежні прибудуть до місця події у найкоротші терміни, а час у таких випадках відіграє вирішальну роль.

На даний час місцева пожежна команда гарантуватиме безпеку мешканців на території 6 населених пунктів.
Після вітального слова почесні гості перерізали символічну стрічку на вході до пожежного депо та настоятель місцевого храму освятив пожежний автомобіль та приміщення пожежного депо, де рятувальники нестимуть службу.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині відбулись пожежно-тактичні навчання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ