Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили оновлений центр ЕМД і медицини катастроф

У с. Завадка Козівської територіальної громади Стрийського району сьогодні, 12 січня, Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відкрив оновлений пункт базування екстреної медичної допомоги.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Участь у заході взяв перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник.

«На жаль, у кожного з нас була ситуація, коли необхідно було викликати швидку допомогу. А з початком пандемії – тим паче. У такі моменти думаєш про одне –  щоб «швидка» приїхала якнайшвидше! 

І саме з цією метою сьогодні у Козівській громаді відкриваємо пункт базування екстреної медичної допомоги. Тут чергуватимуть бригади, щоб прибути до пацієнтів у нормативний час. 

Це ще один крок до підвищення якості медичних послуг», - зауважив Євгеній Гірник.

«Раніше пункт базування був віддалений від центру села Завадка і не міг максимально швидко забезпечити доступ екстреної медичної допомоги до споживача, ми наблизили базування наших бригад у центр села. До того ж бригади отримали комфортні умови перебування – з душем, санвузлом та кімнатою відпочинку», - розповів  в.о. директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ