Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

На Львівщині відкриють Карпатський Офіс українсько-польської співпраці

У середу, 4 серпня, у Трускавці дадуть старт роботі Карпатського Офісу українсько-польської співпраці (Karpackie Biuro Współpracy Ukraińsko-Polskiej). Про це повідомили 29 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Створили установу спільними зусиллями Міжнародного Центру "Європейська інтеграція України" і департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА при підтримці Генерального консульства Польщі у Львові.

"Головною ідеєю створення Офісу - є налагодження контактів і якісна співпраця між Україною та Польщею в різноманітних сферах, головною з яких є популяризація туристичної та інвестиційної привабливості частини Східних Карпат, котрі охоплюють гористу місцевість України та Польщі з їх рекреаційним і оздоровчим потенціалом", - розповіли організатори.

Ще однією стратегічною метою відкриття такої установи є сприяння та підтримка дружніх і добросусідських відносин через об’єднання і кооперацію зусиль між громадянами, урядовими й неурядовими організаціями обох країн, пропагування культури обох народів, збереження спільних природних, історичних та культурних надбань і цінностей.  

Знаходитиметься головний Офіс в готельно-курортному комплексі "Карпати" м. Трускавець.

Тут будуть проводити спільні заходи: симпозіуми, конференції, круглі столи тощо. Офіс стане майданчиком для обміну досвідом та реалізації спільних проєктів.

Надалі філії Офісу співпраці планують відкрити й в інших містах та курортних населених пунктах карпатських регіонів України. Організацію і координацію діяльності Офісу здійснюватиме МЦ "Європейська інтеграція України".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ