Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відзначили річницю з дня створення Повітряного командування «Захід»

Сьогодні, 16 грудня, Повітряне командування «Захід» відзначило 19-ту річницю з дня створення. З цієї нагоди відбулись урочистості за участі керівництва командування, офіцерського складу, представників обласної та міської влади.

Про це повідомляють в ЛОДА.

«Особовий склад командування постійно доводить спроможність успішно виконувати найскладніші завдання протиповітряної оборони. З 24 лютого особовий склад управління ПвК «Захід» веде активну боротьбу за безпечне небо, робить усе можливе для захисту повітряного простору над Україною. Нам є дійсно чим пишатися. Результативна робота мобільно-вогневих груп, льотних екіпажів рятує життя мирного населення, бойових побратимів, а також державні об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури. А досягнення військовослужбовців підрозділів, полків та бригад високо оцінюється військово-політичним керівництвом держави та громадянами України», – наголосив Командувач ПвК «Захід» генерал-майор Борис Генов.

Долучився до привітань та слів вдячності військовослужбовцям перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик. Принагідно за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у захист України вісьмох військових відзначили подяками та цінними подарунками обласної військової адміністрації.

«Ми часто бажаємо один одному мирного неба та якнайшвидшої перемоги. Але ми добре розуміємо, якою ціною наші військовослужбовці виборюють для нас, для своєї країни це право – жити під мирним небом. Ваша щоденна робота є надзвичайно відповідальною. Від себе особисто та від жителів Львівщини щиро вдячний за ту титанічну працю, яку ви докладаєте для виконання бойових завдань. Кількість знищених ворожих повітряних об’єктів, які були в зоні вашої відповідальності, свідчить про ваш професіоналізм. Ще раз дякуємо вам за вцілілі будинки, за збереження людських життів, за те, що даруєте елемент мирного життя у країні, що воює. А вашим сім’ям дякуємо за витримку та терпіння. Слава Україні»», – сказав Андрій Годик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ