Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відзначили Всеукраїнський день бібліотек

Сьогодні, 30 вересня, у приміщенні Палацу мистецтв відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. У святкуванні взяв участь заступник голови Львівської ОДА Іван Собко. Про це повідомили 30 вересня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА.

ʺДля мене є великою приємністю бути у вашому товаристві сьогодні. Бо ви ті, чия праця відкриває нам шлях до знань, ті, хто відправляє нас у неймовірну мандрівку світом казок, подорожей, історій країн та людей, науки і фантастики. Сьогодні бібліотеки - це не лише книгозбірні, це - справжні центри інтелектуального та культурного життя. І заслугою цих успішних перетворень є, перш за все, ваша праця та високий професіоналізмʺ, - зазначив Іван Собко.

Для бібліотекарів Львівщини влаштували святковий концерт за участі музичного колективу ʺТріо Мар’яничіʺ. Окрім того, бібліотекарям області оголосили Подяки голови Львівської облдержадміністрації та Подяки голови Львівської обласної ради.

Також директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Ірина Гаврилюк за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної галузі та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек вручила почесні грамоти бібліотекарям Львівщини.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові відкрили оновлену SPILNO бібліотеку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ