Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині вперше відбулась багатоденна гонка TOUR de ONUR

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
На Львівщині завершилася багатоденна велогонка – TOUR de ONUR. Про це повідомили 6 жовтня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА.

Змагання організували львівський клуб любителів шосейного велоспорту West Road Cycling та міжнародна компанія Onur Group за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА та Федерації велосипедного спорту України.

Участь у гонці взяли понад дві сотні спортсменів, серед яких і аматори велоспорту з Польщі.

Перегони відбулись у три етапи: спочатку командна гонка маршрутом Щирець–Меденичі–Щирець, потім групова гонка маршрутом Сянки–Ісаї–Стрілки–Сянки, а також індивідуальна гонка на час маршрутом Сянки–Верхній Турів–КПП «Ужок»–Сянки.

“На Львівщині є усе для ідеальних шосейних перегонів - відмінні дороги, прогресивні клуби, велика кількість прихильників велоспорту. Саме тому на наші змагання щороку приїжджають не тільки мешканці різних куточків України, а й закордонні гості. До слова, модель проведення змагань, коли соціально відповідальний бізнес стає співорганізатором якоїсь події, відповідає європейській моделі розвитку спорту”, - зазначив начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.     

На змаганнях спортсмени стартували групами - спочатку сильніші спортсмени, а потім ті, хто тільки розпочинає свій шлях у велоспорті або ті, хто долає дистанцію у повільнішому темпі. Усього стартувало 6 чоловічих та 2 дві жіночі групи. Зауважимо, що серед жінок у групі W1 переможницею стала львівська триатлоністка Софія Прийма. У групі W2 найкращою стала львів’янка Наталія Тарнавчик. У чоловічій групі М2 третім фінішував львів’янин Віктор Гузов, а в групі М5 першим фінішував представник Сокальського велоклубу Павло Процько, у групі М6 найкращим став червоноградець Олександр Зуєв.

Нагадаємо, це вже треті велозмагання на шосе, що відбулись цієї осені на Львівщині. Наприкінці вересня відбувся традиційний веломарафон “Львівська Сотка. Осінь”, а також Відкритий чемпіонат України з велоспорту на шосе.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ