Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині висадили 265 га нових лісів

Від початку проведення Місяця благоустрою на території Львівщини вже висадили 265 га нових лісів. Про це 8 квітня під час обласної селекторної наради з питань озеленення та благоустрою, яка відбувалася під керівництвом голови Львівської ОДА Миколи Кмітя, повідомив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, -- повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Найбільше нових лісових насаджень з’явилося у Кам’янка-Бузькому, Радехівському, Золочівському, Сокальському, Старосамбірському та Жовківському районах області.
Водночас Микола Кміть зауважив, що, на жаль, не посадили жодного дерева у Червонограді, Стрию, Моршині та в Дрогобичі, а от Миколаївський район, а також міста Новий Розділ і Львів взагалі не вважали за потрібне відзвітувати про те, як на їх території відбувається Місць благоустрою.
Окрім цього, від початку місяця благоустрою було упорядковано 250,06 га парків, скверів та алей, ліквідовано 168 стихійних та упорядковано 87 діючих сміттєзвалищ. Також очищено від сміття 116,7 км берегів, 86 джерел.
Наразі на проведення усіх робіт з благоустрою Львівська область витратила 177 тис. 810 грн.
Нагадаємо, минулого тижня у Львівській області розпочався Місяць благоустрою, у рамках якого передбачається здійснення комплексу заходів, спрямованих на озеленення і приведення у належний санітарний стан населених пунктів та прилеглих до них територій, територій підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності і підпорядкування, із залученням до акції широких верств населення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ