Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині висадили 980 га лісових культур

Як проінформували 28 листопада у прес-службі Львівської обласної ради, з початку року загальний обсяг відтворення лісів підприємствами Львівського ОУЛМГ складає 1815 га.

Зокрема, створили 980 га лісових культур, природне поновлення лісів забезпечили на площі 835 га, що становить 46% від всього обсягу лісовідновлення. Про це йшлося під час засідання колегії Львівського ОУЛМГ, присвяченого підсумкам роботи лісогосподарських підприємств у 2018 році.

За словами начальника Львівського ОУЛМГ Анатолія Дейнеки, рубки формування та оздоровлення лісів проведено на площі 12,7 тис га, в ході яких заготовлено 278 тис куб. м ліквідної деревини, в тому числі рубки догляду в молодняках проведені на площі 2,5 тис га.

«Від початку року підприємствами управління від всіх видів рубок заготовлено 661,2 тис куб. м деревини, в тому числі на рубках головного користування – 383,5 тис куб м. У круглому вигляді було реалізовано 547,4 тис куб. м деревини. На власних виробничих потужностях перероблено 139,3 тис куб. м деревини. Випущено продукції переробки на суму 210 млн грн.», - розповів він.

Важливо, що за 9 місяців поточного року збудовано та відновлено 61 км лісових доріг.

Крім того, підприємствами управління сплачено до зведеного бюджету 201,4 млн грн податків, зборів та обов’язкових платежів, що на 38,5 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року. Із них до Державного бюджету – 139,7 млн грн, до місцевого – 61,7 млн грн. За 9 місяців поточного року сплачено Єдиного соціального внеску в сумі 61,7 млн грн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ