Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині з початку року повідомили про зникнення 77 дітей

Цьогоріч у Львівській області провели 299 профілактичних рейдів і виявили 26 дітей. Про це сьогодні, 11 квітня, під час брифінгу повідомив начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

“Впродовж першого кварталу цього року працівниками служб у справах дітей області спільно з працівниками відділів ювенальної превенції, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділів освіти проведено 299 профілактичних рейди і виявлено 26 дітей. Порівняно з минулим роком кількість дітей зменшилась, 8 дітей влаштували до притулку ”, – зазначив Володимир Лис.

Найбільше профілактичних заходів провели у Львові, Бориславі, Кам'янці- Бузькій,  Радехівському та Турківському районах.

“Під час рейдів обстежили 515 сімей, попередили 342 батьків, ініціювали притягнення до відповідальності 133 батьків за неналежне виконання обов’язків.  Цьогоріч суттєво покращилась робота порівняно з минулим”,  – повідомив Володимир Лис.

Як проінформував  начальник сектору ювенальної превенції ГУ Національної поліції у Львівській області Віктор Новачук впродовж першого кварталу надійшло 77 повідомлень про зникнення дітей, знайшли 75.

“На розшук дітей залучаємо усі можливі засоби, знайшли 75 дітей, ще двоє у розшуку. Також упродовж  трьох місяців працівниками ювенальної превенції виявлено  881 правопорушення, з них  88 скоїли неповнолітні, за реалізацію алкогольних та тютюнових виробів склали 13 адміністративних протоколів, за насильство в сім’ї – 18 протоколів, за доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння – 20, за неналежне виконання батьківських обов’язків притягнено до відповідальності 631 батька”, - проінформував Віктор Новачук.  

Окрім того він наголосив, що проведено 439  інформаційних лекцій  у начальних закладах області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ