Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за рік сталось понад 6 тис. ДТП. Основна причина - перевищення швидкості

На Львівщині за рік (від 23 серпня 2015 року) сталось понад 6 тис. ДТП, із них 28 автопригод за участі патрульних. Про це сьогодні, 23 серпня, на прес-конференції розповів начальник Патрульної поліції Львова Антон Пузиревський, інформує кореспондент Гал-інфо.

Як зазначив  Антон Пузиревський, за увесь час роботи Патрульної поліції на Львівщині сталось 6 273 ДТП, із них 871 автопригода із постраждалими.

Щодо аварій за участі патрульного авто, то таких налічується 28, 12 із них стались з вини патрульних, причини та обставини у 5 таких випадках наразі з`ясовуються.

«Щодо розшукових ДТП, де водій вчинив аварію та втік, то таких сталось 1481. Працівники Патрульної поліції розкрили 690 таких ДТП. Основна причина ДТП – це перевищення швидкості», - сказав начальник Патрульної поліції Львова.

Основна причина ДТП – це здебільшого перевищення швидкості.

Середній час прибуття патрульних на місце події становить 9 хв.

«За увесь час роботи патрульні виписали 2 772 протоколів на водіїв, які керували авто у нетверезому стані. Близько 200 протоколів було виписано вже після введення в дію нового закону про підвищення штрафів за п’яне водіння.  За участі п’яних водіїв на Львівщині сталось 337 ДТП», - наголосив  Антон Пузиревський.

Нагадаємо, Антон Пузиревський обійняв посаду начальника Патрульної поліції Львова 7 листопада 2015 року, до цього часу керівником Патрульної служби був Юрій Зозуля.

Понад 72 тис. ДТП сталось в Україні за півроку

Додамо, сьогодні, 23 серпня, Патрульна поліція Львова святкує свій перший День народження. 

Від січня у Львові евакуйовано 343 автомобілі

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ