Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Львівщині запрацював жіночий клуб підтримки родин військових

Зустріч з матерями та дружинами військових влаштували у Куликові. Такі зустрічі допомагають знайти мотивацію працювати та адаптуватись до нових реалій. Повідомила організаторка заходу Ірина Цюпка.

"Переконані, що скоро настане переможне завтра, яке принесе мир...", - саме під таким гаслом пройшов вечір-зустріч у товаристві дружин та дітей військовослужбовців. Програма зустрічі паралельно проходила як для жінок, так і для дітей.

Організатори зазначають, що такі зустрічі необхідні, для того, щоб кожна жінка, яка відчуває страх і тривогу, прийшла та відволіклась від трагічних думок. Для учасниць також провели майстер-клас з виготовлення прикрас. А для найменших учасників - відбувся показ музичної вистави.

"Це вже другий наш проєкт з родинами військовослужбовців. Звичайно, що я б дуже хотіла, щоб ці зустрічі були регулярнішими. Ми запропонували свої послуги, як волонтерського центру, також скоординували з Офісом підтримки військовослужбовців. Можливо раз в місяць ми б могли проводити зустрічі. Мені б хотілось, щоб такий клуб підтримки працював й надалі", - розповіда Ірина Цюпка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ