Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині зловмисник жорстоко побив відвідувача кафе: той у реанімації

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який жорстоко побив чоловіка у кафе. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: СБУ

Як встановили правоохоронці, 26 грудня близько 19.00 в одному з кафе у місті Кам’янка-Бузька, під час раптового конфлікту один з відвідувачів жорстоко побив іншого, спричинивши йому тяжкі травми, після чого пішов з місця події.

Надалі потерпілого, 34-річного мешканця одного з міст Львівського району, було госпіталізовано у лікарню, де медики виявили у нього, зокрема, тупу травму живота та розрив внутрішніх органів. Після операції пацієнт перебуває у реанімаційному відділенні.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та екіпажі сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування зловмисника, 40-річного жителя міста Кам’янка-Бузька та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ