Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині з'явився кемпінг європейського зразка

Кемпінг відкрився цього року в червні та здобув неабияку популярність серед мандрівників. Назва кемпінгу «Мала Річка», пов‘язана з однойменною річкою, що тече неподалік.
Фото - ЛОДА

Про це інформує ЛОДА.

Мандруючи зручними кемпінгами Європи, власники роздумували над ідеєю створення власного місця, яке б стало для них домом в старості та місцем зустрічі однодумців в форматі готелю тисячі зірок. 2020 рік надихнув їх зробити місце сили просто неба в наших рідних Карпатах.

Саме формат кемпінгу надає можливість провести час у максимальній взаємодії з природою, подалі від цивілізації з однодумцями та водночас зберігаючи бажане усамітнення.

«Наша мета захопити людей до мандрів та активного відпочинку, стати місцем першої ночівлі просто неба для усіх, створити місце, де завжди ввечері горітиме ватра і буде живе спілкування із спільнотою та знайомства з новими друзями» - зазначає власник кемпінгу Андрій Лазорко.

Кемпінг розташований поряд з Національним природнім парком «Сколівські Бескиди». Звідти можна легко добратись до популярних туристичних магнітів Львівщини:

  •       гора Парашка - найвища вершина Сколівських Бескидів, висотою 1268 м.
  •       водоспад Гуркало - гідрологічна пам'ятка природи на потоці Велика Річка. Висота близько 5 м.
  •       Турецький камінь - скельний виступ дахоподібної форми заввишки 3,5 м. Цікавий численними написами пізнього походження.
  •       заповідник «Тустань» - наскельна фортеця - град ХII-ХVІ століть, яка не мала аналогів у Європі.
  •       річка Стрий - популярна річка для купання, сплавляння на човнах і рафтах.

Кам’янецький водоспад – один із найпопулярніших водоспадів на Львівщині, розділений скельним виступом на два потоки, висотою 7 м, поруч розташоване Мертве озеро.
На території кемпінгу є кафе, зона BBQ, Wi-Fi, душові, вбиральні, кухня, місце для ватри.

Для проживання передбачена зона для власних наметів, загальною площею 700 м2, також розміститись можна у двомісному або сімейному шатрі, які зроблені із водонепроникного котонового матеріалу, такий як використовують на сафарі. У шатрі є освітлення, двоспальне ліжко із постільною білизною та меблі.

«За літній сезон ми прийняли майже 1500 мандрівників, а 30% із них вперше заночували в наметі. Маючи досвід кемпінгування за кордоном можна стверджувати, що даний формат відпочинку фактично відсутній на Львівщині. Немає жодної пропозиції проживання в наметі з вигодами готельного рівня» - розповідає Андрій Лазорко.

Кемпінг розташований в с. Корчин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ