Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській пивоварні новий директор

Із cічня цього року Роман Головня, який раніше обіймав посаду заступника директора з якості «Славутич», Carlsberg Group, почав роботу на посаді в.о. директора Львівської філії компанії, - повідомила прес-служба Львівської пивоварні.

Серед основних обов'язків Романа Головні на новій посаді - тактичне управління всіма процесами Львівської пивоварні. Головним завданням нового керівника підприємства буде якісне і ефективне функціонування представництва одного з найбільших виробників пива в Україні.

У компанії «Славутич» Роман Головня працює з 2006 року. На посаді головного національного пивовара Роман займався запуском ліцензійних продуктів: «Балтика», Holsten, Carlsberg. З 2008 року Роман Головня працював на Львівській пивоварні заступником директора з якості «Славутич», Carlsberg Group.

Досвід Романа Головні у пивній галузі понад 10 років. До приходу в «Славутич» Carlsberg Group він 6 років працював у Росії, у пивоварній компанії «Вена», яка також входила до складу групи Carlsberg.

Роман Головня здобув вищу освіту в Санкт-Петербурзькому державному університеті низькотемпературних і харчових технологій. Також він захистив дисертацію і отримав ступінь кандидата технічних наук. У 2003 році Роман Головня  пройшов навчання у Скандинавській школі пивоваріння (Данія).

Роман Головня, в.о. директора Львівської пивоварні: «Для мене нове призначення – це можливість зростати у всіх напрямах. Особливо враховуючи, що спектр моїх обов'язків значно збільшився. Я радий, що маю змогу працювати у професійній команді. Зі свого боку докладу максимум зусиль для подальшого розвитку Львівської пивоварні, підтримуючи і продовжуючи славні традиції львівських броварів».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ