Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівському форумі зберуться громадські ради з різних областей України

Запланована подія на 5 жовтня і об’єднає представників з різних областей України. Ініціаторами його проведення стали Львівськоблдержадміністрація й Громадська рада.

Як інформують речники, ЛОДА, вчора пройшло засідання Правління Громадської ради при Львівській ОДА.

Керівники комісій з питань економічної політики, з питань дотримання законності, правопорядку та боротьби з корупцією, з питань фінансів, податкової та митної політики Громадської ради поінформували стосовно своєї роботи.

В інформації Зоряни Бурик, очільника комісії з питань економічної політики, прозвучали дані стосовно ініціативи стосовно формування експертної ради при департаменті економічної політики, що стосуються Стратегії розвитку Львівщини та реформ децентралізації.

У  виступі Ольги Березюк, т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформполітики ЛОДА, прозвучала інформація щодо скликання з’їзду Громадських рад України, який проходитиме на теренах  Львівського краю. Він має на меті об’єднання всіх Громадських рад заради покращення життя в Україні. Планується напрацювати єдину позицію у відстоюванні державницьких інтересів, звернутися до парламентів й парламентських асамблей міжнародних організацій, спрямоване  на засудження російської агресії проти України, визволення політв’язнів, що є громадянами України.

Разом з тим, форум дасть змогу обмінятись досвідом, скоординувати й налагодити співпрацю між Громадськими радами з різних куточків країни.

Область.онлайн

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ