Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На львівському Підзамчі відбудеться тренінг для охочих створювати проєкти

Наприкінці травня у Львові пройдуть тренінги Мануфактури проєктів "Нарешті!". До участі запрошують тих, хто прагне створювати проєкти, а перевагу надаватимуть охочим творити у районі Підзамче. Про це повідомили 13 травня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

 Учасники/-ці вивчатимуть проєктний менеджмент, фандрейзинг, мережування та комунікацію. При реєстрації можна обрати зручну для себе дату.

За словами організаторів, ініціативи ʺПідзамче. Нарешті!ʺ, ці тренінги покликані створити нову традицію взаємодії у громаді. Основна мета – допомогти людям створювати та ефективніше просувати власні ідеї, кооперуватися та досягати успіху у своїх спільнотах.

Зареєструватися можуть всі охочі, та організатори надаватимуть перевагу автор[к]ам ідей до проєктів львівського району Підзамче.

ʺЧасто є так, що саме доброго планування бракує для втілення задумів. Вміння вкладати ідею у проєктну заявку добре вчить її сканувати і, таким чином, бачити під різними кутами. Підзамчівські ініціативи потребують саме цього вишколуʺ, – каже співорганізаторка Мануфактури проєктів ʺНарешті!ʺ Оксана Кузенко

Учасники/-ці тренінгу навчатимуться творенню проєкту від ідеї до реалізації, залученню ресурсів, написанню проєктної заявки, комунікації та мережуванню. Наступні тренінги відбудуться 20 травня, 27 травня, 28 травня та 29 травня у Палаці Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Зареєструватися на зручну для себе дату та дізнатися час тренінгу можна за цим посиланням. Події пройдуть з дотриманням карантинних вимог.

Тренінги та проєкт ʺПідзамче. Нарешті!ʺ організовують за підтримки Українського культурного фонду. Над ініціативою працює громадська організація ʺЛьвівський культурний центрʺ у партнерстві з Центром соціальних інновацій, Палацом Гната Хоткевича та офісом ʺЛьвів – місто літератури ЮНЕСКОʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ