Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Меморіалі Пам’яті Героїв Небесної Сотні засіють «мавританський» газон

На меморіалі планують засіяти газон із польовими квітами й травами, зокрема маками, волошками та іншими рослинами.

Про це повідомили на сторінці Львів. Містобудування. 

"Сезон тюльпанів у Львові на підході. А тим часом у місті упорядковують клумби після зими та планують нові висадки", – йдеться в повідомленні.

Як розповіла заступниця начальниці управління екології ЛМР Оксана Луцко, навесні в парках планують висадити клумби багаторічників, невеличку кількість однорічників, а на осінь – будуть висаджувати більшість дерев.

Нові клумби з’являться у парках імені І. Франка, «Погулянка», «Високий Замок», «700-річчя», Замарстинівському та Скнилівському.

Фото: фб-сторінка Львів. Містобудування

На Меморіалі Пам’яті Героїв Небесної Сотні хочуть створити так званий «мавританський» газон. Там, на місці, де у травні відцвітуть тюльпани, хочуть засіяти газон із польовими квітами й травами, зокрема маками, волошками та іншими рослинами.

"Це обмежена ділянка нижче інформаційного центру, який зараз завершують. Її спеціально коситимуть десь наприкінці літа, щоб усі польові квіти та трави зацвіли, створивши затишний куточок українського поля.

Цю ідею управління екології вже обговорило з головним архітектором цього простору Андрієм Лесюком. Він підтримав створення такої ділянки. Втілюватиме задум у життя ЛКП «Зелений Львів», яке опікується Меморіалом", – зазначили на сторінці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ