Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На митному посту „Шегині” затримали 21 тонну гов’яжої печінки 2004 року виробництва

На виконання програми Кабінету Міністрів України „Контрабанді-Стоп", на митному посту  „Шегині" Мостиської митниці (Львівська обл.) затримано два вантажних автомобіля марки „Мереседес" та „Рено" під керуванням громадян Республіка Польща. До митного контролю перевізниками було подано супровідні документи згідно яких вантаж будівельних матеріалів та оцинкованої бляхи слідував з РП в Україну. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Мостиської митниці.
Під час проведення митно-прикордонного огляду, за орієнтуванням СБУ, під вантажем ( будівельних матеріалів та оцинкованої бляхи) було виявлено картонні коробки з мороженою говяжою печінкою, які переміщувались з приховуванням від митного контролю і знаходились в вантажних відсіках вищезазначених транспортних засобів.
Згідно маркувань на картонних коробках дана печінка була виготовлена в серпні 2004 року, країна походження США, загальна вага становить понад 21 тонну. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар вилучено, автомобілі затримано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ