Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Новояворівщині відкрили стіну пам‘яті про двох загиблих випускників

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
У приміщенні Новояворівського ліцею встановили стіну пам’яті полеглим випускникам навчального закладу – Володимиру Радченку та Михайлу Матвіїву. Про це повідомляє Львівська ОВА.

На заході були присутні рідні, друзі, представники влади й духовенства, освітяни та учні ліцею. Пам'ять полеглих вшанували молитвою, хвилиною мовчання та покладанням квітів. Освятив Стіну пам’яті капелан Новояворівської міської ради отець Михайло Кирич.

Радченко Володимир

Житель села Старичі. З початком повномасштабної війни став на захист держави. Був командиром взводу. Загинув 20 квітня 2022 року в селі Олександрівка Херсонської області. У віці 26 років. За особисту мужність та героїзм нагороджений орденом «За мужність III ступеня».

Михайло Матвіїв

Уродженець села Рогізно.

Перші місяці війни Михайло воював у добровольчому батальйоні «Реванш». Наприкінці березня став частиною добровольчого батальйону «Стугна» у складі Головного управління розвідки Міноборони України. Військовослужбовець був польовим командиром. Загинув 18 серпня 2022 року поблизу населеного пункту Максимівка Миколаївської області. Йому було 33 роки. За особисту мужність та героїзм нагороджений орденом «За мужність III ступеня».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ