Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На об’їзній дорозі біля Львова збили пішохода, потерпілий у реанімації

На Пустомитівщині водій автомобіля вчинив наїзд на пішохода. Потерпілий госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні. Правоохоронці з’ясовують обставини ДТП, - повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

В Пустомитівський відділ поліції 30 квітня надійшла інформація про автопригоду, яка сталася близько 03.30 на об’їзній дорозі неподалік Львова.

Як попередньо встановили правоохоронці , водій автомобіля «Honda Civic», 31-річний житель Хмельницької області, вчинив наїзд на пішохода (анкетні дані чоловіка з’ясовуються). Потерпілий госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні. Медики діагностували у нього важку поєднану травму.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ