Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На окупований Донбас прибули кадрові військові з Росії, – розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони України з'ясувало, що Командування Збройних сил Російської Федерації надіслало на окупований Донбас кадрових військовослужбовців із метою доукомплектування корпусів бойовиків.

Про це повідомила речниця пресслужби відомства Марія Сальнік. 

Так, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування Збройних Сил Російської Федерації упродовж цього тижня розповсюджувало заяви про здійснення суто планових заходів оперативної та бойової підготовки з відпрацювання питань пересування військ, зокрема поблизу кордонів з Україною.

Водночас під прикриттям заходів бойової підготовки окупанти забезпечували приховане переміщення через неконтрольовані Україною ділянки кордону на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях російських кадрових військовослужбовців для доукомплектування з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів.

Контроль комплектування військовослужбовцями підрозділів та перевірку виконання інженерно-фортифікаційних робіт на передових позиціях з’єднань і частин російських окупаційних військ здійснює комплексна комісія ЗС РФ.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, у п'ятницю, 26 березня, в зоні проведення ООС на Донбасі війська окупантів обстріляли позиції українських військ із забороненого озброєння під Шумами і вбили чотирьох українських воїнів, а ще двох - поранили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ