Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На озері Задорожному триває демонтаж парканів

На озері Задорожному, що у Миколаївському районі, триває демонтаж парканів, незаконно встановлених на прибережній смузі. Про це розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Олексій Балицький за результатами робочого виїзду на озеро 31 серпня.

"Орендарі розпочали прибирати огорожі. Не всі паркани демонтували, проте думаю, що до 10 вересня буде повністю звільнено 50-метрову прибережно-захисну смугу. Відтак, люди матимуть можливість безперешкодного доступу до водойми. Пізніше вже спільно з підприємцями та громадськістю ми напрацюємо механізм користування озером та ведення бізнесу, - зазначив Олексій Балицький. - Зараз кожен має право на безкоштовний доступ до пляжу. Платити слід лише за послуги інфраструктури, до прикладу парасольки чи лежаки".

Він додав, що доступ людей до водойми має бути забезпечений довкола усього озера. Олексій Балицький пояснив, що йдеться про дотримання вимог чинного законодавства, на чому власне й наголошував голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нагадаємо, що 27 серпня голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив забезпечити вільний доступ до озерата до 10 вересня 2015 року очистити всю територію від незаконних огорож на відстані 50 метрів до водойми. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ