Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На покриття муніципальних субсидій надавачам послуг з місцевого бюджету за 2008 рік було виділено 761,7 тис. грн.

У 2008 році 16 412 сімей міста звернулись в районні відділи соціального захисту, щоб оформити житлову субсидію, з них 694 сім’ї зголосились вперше - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Станом на початок року вже понад 13 тис. львівських сімей скористались державною субсидією. Загалом у Львові нараховується 248,5 тис. сімей. Зокрема в Сихівському районі державною субсидією скористалися 2,4 тис. сімей, у Франківському районі скористались 2509, у Личаківському районі 1447 сімей, а у Шевченківському районі - 2800 сімей. Найбільша кількість сімей, що отримали державну субсидію проживає у Залізничному районі – 3382, а найменша у Галицькому - державною субсидією скористались 496 сімей.
Відмови у призначенні субсидій можуть прийняти при врахуванні доходів і майна сім’ї, обстеженні матеріально-побутових умов сім’ї та визначення різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги у межах норми споживання і визначеного Кабінетом Міністрів України обсягом обов’язкового платежу (15-20%).
Правом на отримання муніципальних субсидій (за рахунок коштів з міського бюджету) впродовж 2008 року скористалося близько 595 заявників. Для цього з місцевого бюджету на покриття муніципальних субсидій організаціям - надавачам послуг у минулому році було виділено 761,7 тис. грн.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ