На продовольчих ринках прослідковується зниження середніх цін на крупу гречану сало птицю
Слухай онлайн
Економіка

На продовольчих ринках прослідковується зниження середніх цін на крупу гречану, сало, птицю

За період з 6 по 13 квітня 2006 року на продовольчих ринках прослідковувалося зниження середніх цін на: крупу гречану — з 4,11 до 4,04 грн/кг або на 1,7%; сало — з 11,24 до 11,18 грн/кг або на 0,5%; птицю — з 10,34 до 9,92 грн/кг, або на 4,1%. Повідомляє прес-служба Львівської ОДА з посиланням на  Державну інспекцію з контролю за цінами у Львівській області.

Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках є вищим від середнього рівня цін, зафіксованого на підприємствах торгівлі на 0,02 грн/кг.
На продовольчих ринках Львова станом на 13 квітня 2006 року середній рівень цін був наступним: крупа гречана — 4,04 грн/кг, яловичина — 19,05 грн/кг, свинина — 22,10 грн/кг, сало — 11,18 грн/кг, птиця — 9,92 грн/кг, цукор-пісок — 4,37 грн/кг.
Станом на 13 березня 2006 року найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були на таких ринках, як ТзОВ „Краківський ринок” — 19,45 грн/кг, ТзОВ „Багіра” — 19,00 грн/кг, на м'ясо свинини — ТзОВ „Краківський ринок” — 22,00 грн/кг, ТзОВ „Багіра — 22,83 грн/кг.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 10 квітня 2006 року були наступними: на м’ясо яловичини – 20,72 грн/кг, свинину – 23,15 грн/кг, сало – 13,79 грн/кг, птицю – 11,76 грн/кг та цукор – 4,35 грн/кг.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...