Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Прикарпатті збільшилася кількість осіб, які отруїлися в одному з ресторанів регіону

Кількість людей, які отруїлися 17 червня в готельно-ресторанному комплексі «Діброва» в с. Підгір’я, ур. Діброва Богородчанської ТГ Івано-Франківської області зросла до 18.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА з посиланням на  ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Повідомляється, що станом на 23.06.2021 встановлено 17 осіб, з них - 8 дітей до 18 років, жителів с. Саджава та Глибоке Богородчанської ТГ, які отруїлися внаслідок відвідування та вживання продуктів харчування  в готельно-ресторанному комплексі «Діброва» в с. Підгір’я, ур. Діброва Богородчанської ТГ Івано-Франківського р-ну. 

З них 12 осіб госпіталізовано до інфекційного відділення КНП “Богородчанської ЦЛ» з попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція», 5 осіб - з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт невстановленої етіології» перебувають на амбулаторному лікуванні в Саджавській лікарській амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Стан перебігу хвороби - середньої важкості. Остаточний діагноз встановлюється. На об'єкті виникнення спалаху здійснюють заходи з епідрозслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ