Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Рівненщині вчитель фізкультури побив учня ногами

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття учня вчителем фізкультури у Прислуцькому ліцеї села Хотин Рівненської області.

Інцидент правоохоронці помітили за допомогою моніторингу соціальних мереж, повідомляють у пресцентрі. 

"15 вересня, близько 11 години під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому в освітньому закладі у селі Хотин колишнього Березнівського району вчитель наносить тілесні ушкодження учневі", – йдеться у заяві.

На місце події виїхали працівники ювенальної превенції Рівненського РУП та слідчо-оперативна група ВП № 4 (м. Березне). 

Як з'ясували правоохонці, близько 13 години 14-го вересня, під час перерви, 35-річний вчитель фізичного виховання побив 14-річного учня 9 класу. На очах у однокласників хлопчику ногою нанесли 2 удари ногою в область тулуба.

Директор Прислуцького ліцею Сергій Манюк повідомив Суспільному, що вчителя фізкультури вже відсторонили від виконання обов’язків.

"Даний педагогічний працівник, який скоїв даний вчинок, відсторонений від роботи. Ми не можемо зараз давати коментарі, поки проводяться слідчі дії", – зазначив він.

Проте директор додав, що нічого поганого про вчителя сказати не може, адже він зазвичай працював відповідно до своїх посадових інструкцій. 

У поліції повідомили, що відкрили вже провадження за ч.1 статті 125 КК України за фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження. Слідчі дії тривають.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ