Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Різдво у Львові буде святковий обід для знедолених

У день величного свята Різдва, 7 січня, у Львові відбудеться святковий обід для бездомних і бідних мешканців нашого міста. Організатор - Спільноти Святого Егідія. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Різдвяний обід – це свято, на якому за одним столом збираються бідні та багаті, молоді та старі, щоб дарувати радість, тепло і любов одне одному. І тому в цей день ми стараємось бути для цих людей однією сім’єю», – розповів координатор роботи з бездомними Спільноти Св. Егідія у Львові Іванна Синицька.

Кожен отримає також маленький сюрприз.

«Нам приємно, що у Львові є організації, які звертають увагу на потреби нужденних мешканців міста. Зокрема, на Свята, адже одне з головних послань цих свят – це допомогти нужденному, подарувати радість святкування і потрібності громаді», - додав заступник начальника управління соціального захисту міськради Наталя Кузяк.

На обід запрошені понад 150 осіб. Організувати його вдалось за кошти жертводавців. Святковий обід пройде в приміщенні храму Святого Климентія, що за адресою: вул. Ген. Чупринки, 70, й розпочнеться о 15:00 год. На столі будуть традиційні для українців страви такі, як: кутя, пампушки, борщ, голубці, солодощі, тощо.

Довідка.

Контактна особа – Іванна Синицька, координатор роботи з бездомними людьми Спільноти Святого Егідія, тел.: 067 95 32 155.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ