Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ринку «Привокзальний» стався погром? Відео

Депутат Львівської міської ради від фракції «УДАР» Анатолій Крачковський закликає правоохоронні органи Львова втрутитись із ситуацією, яка сьогодні, 23 березня, склалась на Привокзальному ринку у Львові. Зокрема, адміністрація ринку протиправно, на думку депутата-«ударівця», з використанням фізичної сили примушує підприємців, які торгують на ринку і мають всі відповідні дозвільні документи та чинні договори оренди, забиратися із їхніх торгових павільйонів, позбавляючи їх права на працю та можливості годувати свої сім’ї, повідомила прес-служба УДАРу.

На думку депутата, правоохоронні органи мають втрутитись у свавільні дії адміністрації ринку та зупинити насильство, скероване проти підприємців «Привокзального».

«Якщо ми кажемо, що оцінку таких дій має дати суд, - давайте, чекати його рішення, а не закривати очі на безчинство, що коїться на «Привокзальному», на застосування сили проти підприємців ринку. Прокуратура та міліція повинні запобігти цьому свавіллю! – переконаний Анатолій Крачковський, - подивіться, що охоронці ринку чинять – це справжнє знущання над людьми: товар розкиданий, прилавки потрощені, а правоохоронні органи нібито не помічають цього!» 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ