Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

На сесії Генасамблеї ООН обговорять ситуацію на окупованих територіях України

20 лютого відбудеться пленарне засідання 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН з пункту порядку денного "Ситуація на окупованих територіях України". Про це повідомили у прес-службі МЗС України.

Проведення дебатів на цю тему стане важливою подією у зусиллях України з протидії триваючій агресії РФ та деокупації частини території нашої держави шляхом зміцнення міжнародної солідарності і використання унікальних представницьких можливостей цієї глобальної організації. 

У заході візьме участь Міністр закордонних справ України В.Пристайко. Окрім виступу на зазначеному пленарному засіданні, у Міністра передбачені зустрічі з Генеральним секретарем ООН А.Гутеррішем та Головою 74-ї сесії ГА ООН Т.Мухаммадом-Банде, а також робочі зустрічі з представниками низки держав-членів ООН.

Нагадаємо, я писало Гал-інфо, Північноатлантичний альянс занепокоєний сплеском насильства на Сході України, що стався вранці 18 лютого, і розцінює дії підтримуваних Росією найманців як підрив Мінських угод та всіх зусиль із мирного врегулювання конфлікту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ