Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На шляху до Польщі затримали контрабандистів

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/3
Прикордонники затримали чергових контрабандистів на шляху до Польщі. Про це повідомили 1 вересня у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Системна протидія прикордонників Західного управління незаконному переміщенню сигарет через державний кордон триває. Особливо "гаряче" протистояння відбувається на українсько-румунському кордоні, де майже щоденно прикордонники Мукачівського загону припиняють по декілька спроб тютюнової контрабанди. Лише протягом минулої доби (31.08) вони зірвали 3 незаконних оборудки та вилучили майже 34 тисячі пачок сигарет (68 ящиків!).

Проте, на кордонах з іншими країнами ЄС "тютюнові ділки" також бажають легкої наживи. Так, чергову спробу незаконного переміщення сигарет сьогодні на світанку вдалося припинити прикордонникам Луцького загону.

Завдяки здобутій оперативній інформації, охоронцям кордону в Любомльському районі вдалося виявити і затримати двох чоловіків, що прямували до Польщі поза пунктами пропуску та несли із собою п’ять пакунків. До слова, пакунки були старанно загорнуті у поліетилен та камуфльовану тканину. Як було встановлено, в пакунках знаходилося 4900 пачок сигарет (майже 10 ящиків!) з українськими акцизними марками.

Правопорушників та тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу. На громадян складені документи за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справи скеровано до суду. Сигарети передані співробітникам Волинської митниці.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, днями Луцькі прикордонники здійснили затримання контрабандистів у Шацькому районі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ