Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На "списану" школу в Брюховичах наклали арешт — Любомир Зубач

5 грудня Львівський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу Львівської обласної прокуратури, і наклав арешт із забороною розпорядження та користування земельною ділянкою та вчинення будь-яких дій щодо недобудованої будівлі.
Недобудована школа у Брюховичах (Фото: фейсбук-сторінка Любомира Зубача)

Про це повідомив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач на своїй сторінці. 

За його словами, згідно з рішенням суду відтепер заборонено здійснювати будь-які дії як щодо земельної ділянки, так і самого об`єкта незавершеного будівництва, тобто будівлі школи на вул. Широкій, 2.

Він зазначив, що окрім рішення суду, ще не закрите кримінальне провадження за статтею «Зловживання владою або службовим становищем».

"Нагадаю, напередодні своєї ліквідації Брюховицька селищна рада дуже "ефективно попрацювала": за один місяць встигла списати з балансу приміщення недобудованої школи, віддати безоплатно земельну ділянку площею 4,6 га у центрі селища якійсь ГОшці й навіть видати їй містобудівні умови на побудову фактично торгово-розважального центру", — написав Любомир Зубач.

До слова, як повідомлялось раніше, наприкінці жовтня цього року місцевий забудовник, який планував на місці школи звести торговий центр, розпочинав підготовчі роботи зі знесення будівлі школи. 

Щодо недобудованої школи у Брюховичах відкрили кримінальне провадження
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ