Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На станціях Львівської залізниці відзначать 70-річчя Георгія Кірпи

Залізничники регіональної філії «Львівська залізниця» у середу, 20 липня, проведуть ряд заходів, присвячених 70-ти річчю з дня народження Героя України Георгія Кірпи. Про це повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

У залізничних вузлах – Стрию, Самборі, Ходорові, Трускавці, Тернополі, Чорткові, Рівному, Луцьку, Ковелі, Сарнах, Івано-Франківську, Коломиї, Чернівцях, Ужгороді, Чопі, Мукачево та Хусті відбудуться поминальні літургії. У дирекціях залізничних перевезень також організують фотовиставки та проведуть мітинги Пам’яті Георгія Миколайовича. Також на честь пам’ятної дати на дитячих залізницях Луцька, Львова та Рівного відбудуться відкриті конкурси дитячого малюнка.

У Львові залізничники запрошують усіх охочих вшанувати пам'ять Героя України Георгія Кірпи о 08:30 на святу літургію у Архикатедральному соборі Святого Юра. Також служби проведуть у церкві Покрови та церкві Вознесіння на Левандівці, каплиці святого Георгія на вул. Чернівецькій.

О 10:00 біля управління регіональної філії «Львівська залізниця» на вул. Гоголя, 1 відбудеться мітинг Пам’яті за участю ветеранів залізниці та колег Георгія Миколайовича. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ