Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині стартував вишкіл для молоді "Імені Полковника Євгена Коновальця"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
Учора, 14 червня, на горі Маківка поблизу села Тухля Стрийського району для молоді області розпочався вишкільний табір "Імені Полковника Євгена Коновальця". Про це повідомили 5 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Роботу табору розпочали з інтенсивів із тактичної та цивільної медицини й топографії.

Вишкільний табір спрямований на те, щоб пропагувати здоровий спосіб життя та активний відпочинок, поширювати національно-патріотичне та духовне виховання серед молоді.

"Метою заходу є інтелектуальне та ідеологічне вишколювання молоді, адже молоді українці мають не тільки вміти захищати себе, а й знати історію, традиції, мати розуміння того, що відбувається в країні, та бути гідними членами суспільства" – зазначив голова Львівської обласної молодіжної організації «Сокіл» Богдан Федун.

Учасники поділені на шість робочих груп. Вони будуть змагатись у двох блоках поєдинків – інтелектуальному та фізичному. До першого належать навички з медицини, топографії, дискусії, розробки проєктів, до другого - практичні вміння зі стрільби.

Зазначимо, що проєкт став переможцем конкурсу молодіжних проєктів, для реалізації яких надається фінансова підтримка в межах обласної програми "Молодь Львівщини" на 2021-2025 роки.

Організувала вишкіл Львівська обласна молодіжна організація "Сокіл" за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ