Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На свята львівські дорожники працюватимуть в посиленому режимі

Проїзд до всіх населених пунктів Львівської області забезпечений повністю. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Ми повинні всі вихідні працювати у посиленому режимі. Хочу наголосити, що для посипання доріг маємо використовувати матеріали, які є в наявності у Львівській області. Маємо слідкувати за складом піскосуміші. Також необхідно продумати логістику довезення матеріалів для посипання доріг. Якщо ми їх довозимо на відстань 60 км, то це неефективне використання ресурсу», – на цьому наголосив 6 січня голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк під час засідання оперативного Штабу із забезпечення належних умов проїзду на автодорогах державного і місцевого значення та вулицях населених пунктів області.

Під час наради також повідомлялось, що цього року на території області не виникало жодної ДТП пов’язаної з незадовільними умовами проїзду.

«Ми повинні залучати до нашої роботи депутатів Львівської облради», – додав М. Цимбалюк.

5 січня голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк після звіту начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Петра Шпитака на сесії ЛОР запропонував створити комісію для вивчення стану шляхової галузі області, до роботи якої залучити як відповідних фахівців, так і депутатів обласної ради, які мають вже свої напрацювання.

5 січня члени обласного оперативного Штабу провели об’їзд автодоріг державного та місцевого значення на території Пустомитівського, Перемишлянського, Золочівського районів. Під час об’їзду було обстежено 274 км доріг. Для розчистки доріг та вулиць в області протягом 5 січня було залучено 808 осіб, 229 одиниць техніки, використано 736 т піскосуміші.

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ