Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сихові замінили 270 метрів гостроаварійних ділянок трубопроводу

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» завершили заміну 270 м гостроаварійних ділянок трубопроводів на вул. Драгана і пр. Червоної Калини. А загалом вже цього року на Сихові замінили 1330 м аварійних трубопроводів водопостачання і каналізації. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

«Сихів, хоча і є одним із наймолодших районів міста, проте стан водопровідних мереж тут не найкращий. Тому наша ремонтно-експлуатаційна дільниця №6 активно працює у цьому районі над  заміною трубопроводів водопостачання та каналізації.

Серед найновіших робіт – це перепідключення 70 м нового водопроводу на вул. Драгана, 9-13, та заміна 200 м водопроводу на пр. Червоної калини, 85-85А. Усі ці ділянки були гостроаварійними. Тому, щоб уникнути можливих витоків води вже зараз, та убезпечити себе від можливих аварійних ситуацій у зимовий період, було прийнято рішення їх замінити. Оскільки роботи відбувалися біля житлових будинків, то багато розкопок працівникам доводилося проводити вручну», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

 Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває 2700 км водопровідних мереж та 925 км каналізаційних мереж. Приблизно 80% трубопроводів потребує заміни. Відтак працівники підприємства постійно проводять роботи по заміні ділянок аварійних водопровідних і каналізаційних трубопроводів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ