Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Тернопільщині під час футбольного матчу раптово помер 29-річний футболіст

У неділю, 15 серпня, у м. Ланівці Тернопільської області під час футбольного матчу раптово помер 29-річний футболіст - гравець місцевої команди "Обрій" Андрій Герасимчук.
Андрій Герасимчук, фото з соціальних мереж

Про це у Facebook написав начальник відділу інфраструктури, інвестицій та житлово-комунального господарства Лановецької міської ради Сергій Ходанович. 

У коментарі Zaxid.net представник футбольного клубу "Обрій-Ланівці" Андрій Засядко розповів, що Андрій Герасимчук вже 10 років грав у футбол та ніколи не нарікав на стан свого здоров'я. 

"Після першого тайму, коли гравці пішли на перерву, Андрій сказав, що більше не виходитиме на поле, бо йому недобре. Хлопці погодилися, а він пішов відпочити. Вже коли почався другий тайм, Андрій вийшов на вулицю з приміщення і знепритомнів, впав на траву. До нього одразу підбігли люди. Гравці зупинили матч і викликали швидку допомогу. Бригада прибула дуже швидко – за п'ять хвилин, бо знаходиться недалеко від стадіону. Медики більше півтори години проводили реанімацію на полі, проте Андрій помер", - розповів Андрій Засядько. 

Причину смерті з'ясують після відповідної експертизи. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ