Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На території Білорусі зараз перебувають приблизно до 1000 осіб ЗС рф

Зараз на території білорусі перебувають військовослужбовці ЗС РФ, тому наступ росії з боку білорусі можливий. Однак як повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв, ЗСУ до нього на сьогодні готові.

«Зараз на території білорусі перебувають військовослужбовці збройних сил росії – приблизно до 1000 осіб. Також там перебувають шість російських літаків ударного типу, чотири пускові установки оперативно-тактичного комплексу "Іскандер" і 12 зенітно-ракетних комплексів С-400. На території рб проводяться заходи з підготовки аеродромної мережі та інфраструктури для розгортання на цій базі військ рф. Сьогодні на території республіки білорусь була оголошена чергова перевірка готовності збройних сил рб до дій, тренування, викиди у визначені райони. Тобто чергова демонстрація їхньої готовності і штучне підвищення градусу напруги», – повідомив Сергій Наєв. 

Нагадаємо, що раніше самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко заявив, що домовився з російським диктатором путіним про розгортання "спільного регіонального угруповання військ" білорусі та рф.

Заступник міністра внутрішніх справ України Ігор Бондаренко заявив, що на українсько-білоруському кордоні проводять оборонні заходи, щоб військові змогли дати відсіч ворогу ще на початку можливої спроби зайти на територію України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ