Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Здоров'я

На території палацу Потоцьких під час пандемії влаштують "п'янку і гулянку"

Як повідомили організатори масового заходу, 23-25 жовтня у Львові на території Палацу Потоцьких та подвір’ї Палацу Мистецтв відбудеться ХІ Свято Сиру і Вина.
Фото: Роман Метельський

На Фестивалі анонсували присутність експертів виноробства, власників фермерських господарств, професійних сомельє, аби кожен гість зміг посмакувати вишуканим вином, смачним сиром та провести час у приємній та невимушеній атмосфері. Також повідомляють про присутність на заході Олега Скрипки, який проведе дегустацію-концерт спільно з «Le Grand Orchestra».

Зазначимо, Державна комісія ТЕБ і НС під час засідання 15 жовтня переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України і встановила обмеження які почали діяти з понеділка, 19 жовтня.

Зокрема Львів було віднесено до помаранчевої зони в якій заборонена робота хостелів, баз відпочинку та інших закладів з розміщення людей, крім готелів, проведення масових заходів за участі більше 20 людей. Не більше 1 людини на 10 м2 може бути в бібліотеках, музеях, фітнес-центрах, ТРЦ, магазинах. Максимальна заповненість ресторанів та громадського транспорту – 50%.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, в Україні за попередню добу зафіксовано 7517 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них у Львові 378) — це антирекорд кількості нових хворих за добу. 

Також зазначимо, що за попередню добу на Львівщині від коронавірусу померло 13 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ