Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На території парку ʺСколівські Бескидиʺ ознакують 144 км екостежок

Як повідомили 26 серпня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, на Львівщині буде ще півтори сотні кілометрів нових туристичних маршрутів.
Фото Гал-інфо

144 кілометри нових екостежок для туристів ознаковують на території Національного природного парку ʺСколівські Бескидиʺ.

ʺСьогодні, як ніколи, надзвичайно актуальним став розвиток внутрішнього туризму. А нам є що запропонувати навіть найвибагливішим мандрівникам! Львівщина – унікальний туристичний регіон. Поки весь світ на паузі через пандемію, ми не стоїмо на місці. Прагнемо популяризувати все нові й нові маршрути, аби про наш регіон дізналось якомога більше мандрівників. Нові 144 км шляхів у Сколівських Бескидах - це майже втричі більше, аніж ми змогли ознакувати торікʺ, – розповів заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Холод.  

Як зазначили в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА, через великий запит на відпочинок в Карпатах є чимале навантаження на природні території.

Відтак, проєкт ознакування шляхів активного та екологічного туризму надає чудову можливість для безпечних туристичних подорожей, а також відіграє важливу роль у збереженні природних територій нацпарку.

“У 2019 році було ознаковано 60 км шляхів активного й екологічного туризму. Цього року ми ознакуємо втричі більше. Запрошуємо туристів мандрувати Львівщиною. І робимо все, аби це було зручно”, – зазначила начальниця управління туризму і курортів облдержадміністрації Наталя Табака.

В межах проєкту ʺПроведення спеціальних заходів розвитку рекреаційної інфраструктури та мережі шляхів активного та екологічного туризму з метою запобігання пошкодженню природних комплексів НПП ʺСколівські Бескидиʺ передбачено ознакування шляхів активного та екологічного туризму навколо НПП ʺСколівські Бескидиʺ встановлення навігаційних знаків та інформаційних стендів, виготовлення картосхем в тому числі електронні карти шляхів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ