Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На території школи в Дублянах облаштують громадський простір і басейн

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/2
Мерія Львова планує інвестувати кошти у розвиток школи в Дублянах. Зокрема, йдеться про облаштування громадського простору на її території та басейну. Зараз управління освіти інвестувало у ремонт гідроізоляції та влаштування відмостки. Про це повідомили 7 травня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Сьогодні цю школу відвідав міський голова Львова Андрій Садовий.

ʺПлощу і басейн біля школи треба робити в першу чергу. Це буде центральна площа, яку використовуватиме і школа, і місто.

Площа, яка є перед школою, перед міською радою має бути приведена до ладу, аби там діти могли нормально лінійку провести, і щоб громада мала місце де зібратись, влаштувати концерт тощо – це важливо. Також є ідея збудувати тут хороший 25-метровий відкритий басейн, щоб під час навчання туди могли ходити діти займатись плаванням, а в інший час – мешканці по абонементу. Це новий підхід, який ми хочемо впровадитиʺ, – сказав мер Львова.

Зазначимо, що Львівська міська рада на території школи планує облаштувати меморіальний комплекс із громадським простором для вшанування пам‘яті Героїв Небесної Сотні та полеглих героїв російсько-української війни.

ʺЄ попередня візуалізація по площі. Треба зробити зони для школярів, скверик з вуличними меблями, також у проєкті є басейн на 25 мʺ, – наголосив Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова.

 Внаслідок формування Львівської МТГ, школа в Дублянах приєдналась до відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів. На ремонтно-будівельні роботи з бюджету розвитку Львівської МТГ передбачено кошти, загальною сумою 3,5 млн грн. Йдеться про ремонт гідроізоляції та влаштування відмостки.


ʺПроект по гідроізоляції школи – спільний проект із областюʺ, – зазначив Юрій Лукашевський, директор департаменту міської агломерації.

Довідка

Будівля Дублянської ЗОШ розташована на вул. Шевченка, 21 та побудована у 1985 році. Філія закладу (початкові класи) розташована у с. Малі Підліски, вул. Чорновола, 2А. У школі працюють 86 педпрацівників, у 37 класах навчається 961 учень, у філії закладу (початкові класи) працюють 4 педпрацівники, а в 3 класах навчаються 30 учнів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ