Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На тренувальній базі полку "Азов" почали підготовку сержантів

У Києві на тренувальній базі полку "Азов", у першій спеціалізованій школі, створеній за стандартами НАТО, почали підготовку сержантів.

"Військова школа імені Євгена Коновальця" - перша в країні спеціалізована школа для підготовки сержантів. Тут добровольці, які прийшли з цивільного життя відразу на фронт, мають можливість одержати не базове знання "курсу молодого бійця", а якісну військову освіту.

У першому наборі - всього 50 курсантів. Школу урочисто відкрили у квітні. Керівники школи і основні інструктори - офіцери грузинської армії.  

"У школі навчатимуться 50 військовослужбовців полку "Азов", які першими отримуватимуть новий досвід навчання за стандартами армій НАТО з посиленою фізичною і психологічною підготовкою. Бійці навчатимуться за принципово новою програмою, яка спрямована на сучасні бойові дії, на те, щоб українська армія стала потужнішою", - розповів командир нової школи, колишній командир грузинського спецназу Георгій.

"Українська правда" спільно з прес-службою полку "Азов" розповідатиме про те, як йде навчання. Наразі - перший випуск "Щоденника українського сержанта". 

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ