Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Україну насувається друга хвиля спеки

На Україну насувається друга хвиля спеки: в Гідрометцентрі вказали на регіони, де температура повітря буде найвищою

Вже відсьогодні в Україні розпочнеться друга хвиля спеки. По багатьох південних та південно-західних областях температура повітря може становити 35-37 градусів. Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна повідомила Наталія Птуха, речниця  Українського гідрометеорологічного центру.

«По багатьох південних та південно-західних областях може бути сильна спека – 35-37 градусів. Поки що перші два дні 17-18 серпня – місцями, але потім, до 21 серпня, буде утримуватися. Переважно це південь та захід України, і відповідно буде сильна спека. Сильна спека класифікується з 35 градусів, до 35 – вважаються високі значення температури. Якраз таки з завтрашнього дня в багатьох областях також 29-34 градуси. Але виділяємо південний захід та південь – там вже 35-37 градусів може бути для цих регіонів», – зазначила Наталія Птуха.

За її словами, такі температурні показники, ймовірно утримуватимуться до 21-22 серпня і є тенденція, що спекотна погода може продовжуватися після цих дат.

Вона також зауважила, що попри спеку можливі дощі, зокрема на заході України. По південно-східних регіонах областях погода буде переважно без опадів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ