Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На VI Міжнародний Фестиваль «Флюгери Львова» до міста Лева завітають музиканти з Литви, Польщі, Чехії, Австрії та Франції

На Шостий Міжнародний Фестиваль «Флюгери Львова», що триватиме з 1 по 4 травня, приїде провідний майстер джазової імпровізації, американський саксофоніст Кен Вандермарк. Повідомив „Гал-іnfо” прес-секретар МО „Дзиґа” Юрій Вовкогон.
Спеціально для «Флюгерів», Вандермарк влаштує джазові експромти зі своїми колегами: американським віртуозом-ударником Тімом Дейзі, старожилом львівського джазу саксофоністом Юрієм Яремчуком та енергійним контрабасистом Марком Токарем.
Володар престижної музичної премії МакАртура Кен Вандермарк гідно оцінив львівське джазове середовище та із радістю погодився приїхати з Америки, щоб ще раз потішити українських меломанів майстерною грою. Вандермарк навіть виявив бажання приїхати до Львова за кілька днів перед виступом, щоб відчути атмосферу міста та спеціально для львів’ян зіграти щось виняткове.
Організатори фестивалю «Флюгери Львова» Мистецьке об’єднання «Дзиґа» та ГО «Вірменська 35» також очікують підтвердження участі виконавців із Литви, Польщі, Чехії, Австрії та Франції.
Фестиваль традиційно проводитиметься у внутрішньому дворику Ратуші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ