Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На відкритий чемпіонат області з боксу до Львова приїде понад 50 спортсменів

Цього тижня – 20, 21 та 22 жовтня у спеціалізованому боксерському залі «Арена Боксу» за адресою Клепарівська, 39а відбудеться відкритий чемпіонат Львівської області з боксу. У змаганнях візьмуть участь боксери з 5 областей Західної України, а також багатьох міст Львова. Організаторами цих змагань виступить Львівська обласна Федерація Боксу та Благодійний Фонд «Спорт нації». Про це повідомили організатори.

Урочисте відкриття чемпіонату відбудеться 20 жовтня о 14.00 годині. Зважування спортсменів відбудеться поза офіційною програмою – 20 жовтня о 9.00 в залі «Арена Боксу».

Розпочнеться захід урочистим парадом спортсменів та представленням суддівського складу. Змагання між спортсменами пройдуть у 10 вагових категоріях, кожен бій триватиме 3 раунди. В рамках змагань планується провести поєдинок Дмитра Мітрофанова, призера чемпіонату Європи, дворазового чемпіона національної першості і нашого представника на цьогорічних Олімпійських Іграх в Ріо. 

Організатори змагань кажуть, що це перший захід такого масштабу з цілої низки, які будуть проводитися у Львові та області з метою популяризації любительського боксу серед молоді, заохочення молодих спортсменів до участі змагань та відзначення їх здобутків за участю громадськості. 

Ми прагнемо привернути увагу молоді до цього виду спорту, а також сприяти розвитку наших талановитих спортсменів, дати їм можливість вдосконалюватися та технічного зростати, підготуватися до змагань вищого рівня аби там гідно представляти наш регіон, - розповідає президент Львівської обласної Федерації боксу Богдан Бурда.

Завдання нашого Фонду - підтримувати реалізацію таких проектів в галузі спорту, аби сприяти вихованню здорового та сильного покоління українців, які у скритну хвилину могли б захистити свою батьківщину, - говорить Тарас Погорілець, директор Благодійного фонду  «Спорт Нації». – Ми ставимо собі за мету знаходити матеріальні ресурси аби підтримати організацію таких спортивних змагань на належному рівні, сприяти покращенню спортивних закладів в області, забезпечити нормальні умови для виховання нових спортивних зірок. Ми хочемо популяризувати ідею корпоративного благодійництва та приватного меценатства як способу вирішення актуальних проблем спорту регіону.

В рамках змагань представники Благодійного Фонду «Спорт нації» спільно із суддями заходу визначать та нагородять найкращих спортсменів Чемпіонату в номінаціях: «Кращий боксер 2016», «Кращій технічний боксер» та «За волю до перемоги». А також відбудеться вручення цінних нагород іншим спортсменам Львівщини, які здобувають перемоги для регіону.

Серед почесних гостей змагань будуть присутні перший віце-президент Федерації боксу України Олександр Павелець, багаторазовий чемпіон світу Андрій Котельник.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ