Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Волині з робочим візитом перебуває делегація Рівненської обласної ради

Під час робочої зустрічі голови Волинської обласної ради із очільником обласної ради та депутатами Рівненщини говорили про питання функціонування та оптимізації комунальних установ обох областей та реалізації спільних проєктів. Про це повідомили 8 квітня Гал-інфо у пресслужбі Волинської обларади.
Фото Волинська ОДА

Зустріч відбулася 8 квітня. У ній взяли участь голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук, голова, заступник та секретар постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків.

За словами Сергія Кондрачука, Рівненська та Волинська області мають не лише спільні історичні, а й економічні та господарські питання, тому обмін досвідом у вирішенні питань, пов’язаних із сферою комунального майна, залученні інвестицій та забезпечення функціонування соціальних сфер в обох областях важливий для депутатського корпусу Рівненської обласної ради.

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад виступив за налагодження тісних партнерських відносин між двома областями та підкреслив, що співпрацю варто починати із втілення спільних проєктів.

«Нам варто попрацювати над тим, аби налагодити транспортне сполучення між Волинню та Рівненщиною і це потрібно починати з ремонту тих автошляхів, які з’єднують дві області, - наголосив голова Волинської обласної ради. – Спільні проєкти дозволять посилити співпрацю та спільно вирішувати питання, які є болючими для обох областей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ