Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Всеукраїнській нараді керівників підприємств теплової енергетики до Львова зауважень не було жодних – Микола Одуха

Учора, 14 вересня, у Донецьку під головуванням віце-прем’єр-міністра України Володимира Рибака відбулась Всеукраїнська нарада керівників підприємств теплової енергетики організована Міністерством будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, на тему: “Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2006 – 2007 років та завдання до опалювального сезону”.  Львів на цій нараді представляли перший заступник міського голови Микола Одуха та директор ЛМКП “Львівтеплоенерго” Ігор Марчак.
Як зазначив перший заступник міського голови Микола Одуха, при розгляді питання про підготовку до опалювального сезону, до Львова зауважень не було жодних. На фоні інших областей (Запорізької, Донецької, Луганської) наше місто виглядає добре.
Під час наради розглядалося питання пошуки шляхів збалансованості тарифу на послуги з теплопостачання у зв’язку з підвищенням цін на газ. Питання про підвищення тарифів розглядається у більшості міст України.
Також під час наради представник НАК “Нафтогаз України” повідомив, що до початку опалювального періоду ліміти на газ теплопостачальні підприємства отримають тільки тоді, коли буде повністю погашена заборгованість. Львову залишилося сплатити 9,5 млн грн.
На нараді директор ЛМКП “Львівтеплоенерго” Ігор Марчак представив “Проект модернізації системи теплопостачання міста Львова”, впровадження якого дозволить значно зменшити затрати газу на виготовлення теплової енергії, покращити якість послуг для споживачів, а також запровадити використання альтернативних видів палива у виробництві теплової енергії для міста. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі громадських зв’язків Львівської міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ