Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Чупринки у Львові відкриють Центр для ветеранів

Центр для ветеранів як окремий простір відкриють на вул. Генерала Чупринки, 85 - у будівлі, де знаходиться Франківська районна адміністрація, - інформують у міській раді Львова.
Фото: ЛМР

Тут можна буде отримати різні послуги, допомогу юриста та психолога, а також просто провести час та поспілкуватись із побратимами чи родинами Героїв. Додаткові кабінети для Центру облаштують у холі на першому поверсі. Його відремонтує районна адміністрація.

«Центр для ветеранів відкриємо на вул. Чупринки, 85. Тут хороша доступність і поруч є ЦНАП, Єдина приймальня соціального захисту. Тому створення додаткового простору для ветеранів дозволить в єдиному місці локалізувати всі види послуг, щоб за мінімум часу максимально швидко отримати їх», - пояснює Валентина Бартошик, директорка департаменту гуманітарної політики, в.о. директора департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради.

Відтак управління адміністративних послуг вже проводить ремонт приміщень для облаштування Центру для ветеранів. Водночас виникла потреба в облаштуванні додаткових кабінетів. Їх зроблять у холі на першому поверсі. Ремонт холу проведе Франківська адміністрація. Станом на зараз уклали договір з підрядною організацією ТзОВ «ДіамантЛізингКорпорейшн» на капітальний ремонт приміщення. Вартість договору становить 902 тис. грн. Оскільки, відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», закупівлі на роботи проводяться на суму від 1,5 млн грн, з підрядником укладено пряму угоду. Відповідно до договору, у холі облаштують підвісну стелю з монтажем 36 світильників для люмінесцентних ламп.

«Що дуже важливо, такий центр буде простором, де ветерани зможуть спілкуватися з побратимами, родини зможуть зустрічатися з родинами і мати особливу підтримку», - додає Валентина Бартошик.

Працюватимуть у центрі ветерани та родичі ветеранів, які якнайкраще розумітимуть особливість цієї роботи і зможуть надавати послуги за принципом «рівний – рівному».

Наступні такі Центри для ветеранів планують облаштувати у Залізничному (на вул. Роксоляни) та у Сихівському районах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ