Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Калнишевського замінено аварійну ділянку каналізаційного колектора

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» замінили гостроаварійну ділянку каналізаційного колектора на вул. Калнишевського, 8. Роботи відбувалися на глибині 2,5 м. Зараз тривають роботи з відновлення благоустрою. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Це була вкрай критична гостроаварійна ділянка. Каналізаційна служба нашого підприємства замінила тут 17 м каналізаційної мережі діаметром 200 мм, на глибині приблизно 2,5 м. Зараз відновлюємо благоустрій.

Відзначимо, що, найперше, при виявлені проблемної ділянки каналізаційної мережі наші ремонтні служби проводять її дослідження - телеінспекцію, і за потреби, промивку каналопромивочною машиною. І лише після того, коли ці роботи не дали результату, відбувається заміна ділянок каналізаційної мережі», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

Відтак, на підприємстві вкотре наголошують, що не можна викидати у каналізацію тверді та харчові відходи, адже каналізація – це не смітник. Ганчірки, консервовані овочі та фрукти, засоби особистої гігієни, поліетиленові торбинки, які потрапляють в каналізацію, осідають чи застрягають у місцях поворотів і спричиняють закупорку вуличної мережі.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у жовтні ремонтні бригади Львівводоканалу замінили 3900 м водопроводу і 325 м каналізації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ